1 Ağustos 2013 Perşembe

Başarılı Bir Dekorasyon Verimliliği Arttırır

''Dekorasyon, yapıldığı ortamın ruhunu etkileyen ve yenileyen bir kavramdır. Yaşadığımız ortamın düzeni bizi anlatır. Yeni tanıştığınız bir arkadaşınızın evine gittiğinizde, etrafta bulunan eşyalar ve bunların dekorasyonundan az çok onun beğenilerini ve yaşam tarzını çıkarabilirsiniz. Bilinçli ve düşünülerek yapılmış bir dekorasyon, bulunduğunuz alanı kendinize daha yakın hissetmenizi sağlayacaktır. Böylece orada geçirdiğiniz vakit sizin için keyifli olurken, daha verimli geçecektir. 



Herkesin başına gelmiştir. Basık ve aşırı boğuk alanlarda hiçbir şey yapamaz hale gelip uyumuşuzdur. Dekorasyon açısından kötü yerleştirilmiş bu alanlar yaşam kalitesini düşürür ve kişiyi mutsuz ederek oradan kaçma isteği uyandırır. Yaşadığınız alanın dekorasyonunun sizi en iyi şekilde anlatmasına müsaade edin.



Üniversiteden mezun olur olmaz yaşamlarımızın çoğu iş yerinde geçiyor. Verimlilik dendiğinde de akla ilk olarak iş yeri geliyor. İş yeri dekorasyonunda ofis mobilyaları önemli yer tutar. Eğer işverenseniz çalışanlarınızın verimli çalışması ve mutlu bir iş ortamı için ofis mobilyalarını ergonomik yapıda seçerek iyi bir dekorasyon yapmalısınız. Kendi işinizin sahibiyseniz ve aynı zamanda home office çalışıyorsanız evinizin dekorasyonunu çok dikkatli yapmalısınız. Bunun nedeni, gün içerisinde sürekli ev içinde olmanızdır. Eğer boğucu ofis mobilyaları ve boğucu bir dekorasyon seçilirse bir süre sonra bu durum sizi mutsuzluğa ve iş kaybına sürükleyecektir.

Güzel bir dekorasyon için ne çok boğucu ne de fazla huzurlu bir tarz değil, tam olarak ikisinin ortası yapılmalıdır. Bu sayede dinamik bir gün geçirmeniz için hiç bir engel kalmayacaktır.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder