10 Eylül 2013 Salı

Dijitalin Dilinden Anlamak

Dijital dünya, teknolojiyle birlikte büyüyor ve gelişiyor. Yeni teknolojiler, yeni atılımlar, yeni iş alanları ve yüzlerce iş fırsatı… Dijital dünya durdurulamaz şekilde yükseliyor ve bu yükselişte ileriyi görüp adımlarını doğru atanlar fırsatları değerlendirip kendilerine sağlam yerler ediniyor. Dijital dünya, kökleri henüz yakın geçmişe dayansa da -hızı neredeyse tüm sektörlerden fazla olduğu için- komplike hale geldi ve kendi içine birçok norm ve sistem edindi.

Dijital Pazarlama Eğitimi


İçinde e-gıda ve e-kitap gibi çeşitlerini bulunduran e-ticaret ağı ve reklamcılık, dijital pazarlama sektörünü devasa hale getiren en önemli ögeler. Klasik pazarlama daha yavaş rutin işlerken; dijital pazarlama globalleşen dünyanın da etkisiyle her zaman daha dinamik ve esnek işleyen bir sisteme sahip. Dijital dünyada pazarlama faaliyeti yaparken, her zaman için esnek ve değişikliklere/ problemlere hazırlıklı olmalısınız.

İBS, dijital pazarlama eğitimi ile dijital dünyanın terminolojisini, sistemlerini ve kurallarını öğrenmek isteyenlere kapılarını aralıyor. Daha önce Superonline ve Turkcell'in Yaratıcı Dijital Servislerinde görev alan ve şu anda dijital reklam ajansı Decode'un kurucusu olarak meslek yaşamına devam eden Caner Yörükoğlu tarafından verilecek 4 haftalık eğitim, dijital pazarlamanın dilini öğrenmek isteyenlerin mutlaka göz atması gereken bir program.

İBS


Dijital dünya zor ve çetin bir arena. Dinamiklik ister, hata kabul etmez. Dijital dünyanın kurallarını bilmek, dijital pazarlama yapmanın ilk şartıdır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder