18 Eylül 2013 Çarşamba

Şirketinizi Yönetecek İnsanları Doğru Seçin

Her ne sektörde olursanız olun. Bir şirket kurup bir ürün ya da hizmet verecekseniz eğer kurumsal bir şirketiniz olmalıdır. Ufak sermayelerle büyümeye başlamanın, büyümenin ve büyüklüğünü elinde tutmanın tek yolu vardır. Çalışan ve yönetici seçimleri ve çalışan ile yöneticinin iletişimidir. İş yükü ve konumu zaten belli olduğu için sosyal ilişkiler ve yönetim oldukça önemli yer etmektedir. Psikolojik çalışmanın profesyonelliğe soyunması ve bunu başarılı bir şekilde yürütebilmesi bir şirket için oldukça önemlidir.

İnsan Kaynakları Eğitimi


Şirketinize çalışan tahsis edeceğiniz zaman, şirketinizin ihtiyaçları kadar çalışanınızın ihtiyaçlarının da olduğunu unutmadan kazan kazan yöntemi ile çalışma sistemi kurduğunuz zaman ilerleyebilirsiniz. İnsan kaynakları eğitimi bu konuda sektörel çalışan seçmeniz için adeta altın bir fırsat sunmaktadır. İBS'nin İnsan Kaynakları Eğitimi ise verimli çalışmayı sağlayan iş gücünün yaratacak çalışanların nasıl seçileceğini üst düzey stratejistler ile birlikte veren bir eğitim olarak göze çarpmaktadır. Şirketin yapılanma sürecinde önemli rol oynayan insan kaynakları departmanı uzmanı sıkı bir profesyonel ve insani bilgisi olmak zorundadır. Karşısındaki kişinin cv'sinden öteye ne kadar gidebileceği sorgusunu göz önünde bulundurmalıdır ki şirketini geliştirecek olan elemanı seçebilsin.

Yöneticilik Eğitimi

Yöneticilik ise ayrı bir uzmanlık konusudur ve yönetici pozisyonundaki ya da yönetici olmaya aday insanların kişilik özelliklerinin fazlasıyla itebileceği, merdiven basamaklarını hızlıca tırmanacağı bir konumdadır. Şöyledir ki yöneticilik eğitimlerinde "yönetici özelliği" taşıyan kişilik özellikleri ortaya çıkarılmaya ve yönlendirilmeye çalışılır. İBS'nin Yöneticilik Eğitimi ise bakacak olursak, yaratıcılık, proaktiflik kazandırılmaya çalışılmaktadır. Çalışanları ile empati kuran ve başta insani özellikleri ile sonra yaptığı işler ile onları kendine hayran bırakan bir yönetici olmanın yolları eğitim sürecinde gösterilmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder