9 Ocak 2014 Perşembe

Deneyimli Bir Yönetici Olmak İçin...

Yönetim, dünya ve insanlık tarihinde en baştan beri var olan bir kavram. Belirli bir insan sayısı ve fazlasına sahip olan her toplulukta doğal ya da bilinçli olarak bir yönetim mekanizması ortaya çıkmış ve bu mekanizmanın kontrolü yine o toplulukların içinden bir parçanın elinde olmuştur. İnsanlık tarihinin ilk zamanlarından bugüne gelene kadar şekil değiştiren ve ticaretin içine giren bu kavram, büyük şirketlerin ve kurumların üst kademelerinde bulunan kişileri de ifade etmeye başladı.



Ticaret tarihinin ilk dönemlerinde şirketlerin ve organizasyonların daha iyi işlemesi için yönlendirme görevini üstlenen kişileri ifade eden yönetici kavramı, son yıllarda genel olarak sadece mevkiyi ifade eder oldu. Aslında yöneticinin asli görevi, sorumlusu olduğu çalışanları işe doğru kanalize etmek ve maksimum verimi almaktır. Başarılı bir yönetici, her çalışanın potansiyelini doğru analiz edebilen ve iş bölümünü ve dağılımını buna göre yapabilen, böylece zihin ve iş gücünden olabildiğince yararlanabilen bir yetiye sahiptir.
Bir şirketteki çalışanların maksimum performansla çalışabilmeleri için çalışma tempoları, iş ortamından memnuniyetleri ve çalışma arkadaşlarıyla uyumları çok önemlidir. Bunu sağlamak da yöneticinin görevidir. Şirketin başarısından sorumlu olan yöneticiler, bu başarıya doğrudan etki eden personel performansından da sorumludur.



İstanbul Business School, iyi ve donanımlı bir yönetici olmak isteyenlere kapılarını açıyor. Yöneticilik eğitimi ile başarılı bir yönetici olmanın sırlarını ve sektörde karşılaşılan sorunlarla mücadele ederken yapılması gerekenleri öğrenebilir ve ayakları yere sağlam basan bir yönetici olabilirsiniz. Sektörde yıllar boyunca önemli şirketlerde üst düzey yöneticilik yapmış ve yöneticilikle ilgili yüksek bir deneyime sahip eğitmenler tarafından verilecek yönetim eğitimi, teorik bilgiyi pratikle buluşturarak sağlam ve zihinlere yerleşecek bir eğitimle kişileri yöneticiliğe hazırlıyor.

Eğitim boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz her çeşit ikramın bulunacağı ve çalışırken keyif alacağınız bir ortamda yapılacak eğitimler, iyi bir yönetici olmak için gereken donanımı edinmenize ve sektörün zorluklarına karşı hazırlanmanıza yardımcı olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder