4 Eylül 2014 Perşembe

IBS İle Satış Eğitiminde Başarıyı Yakalayın


Günümüzde alacağı herhangi bir üründe bile uzun uzadıya düşünen ve araştırma yapma gereği duyan bilinçli tüketiciler, eski satış trendlerinin ve satış elemanlarının davranışsal olarak değişmelerine neden olmuşlardır. Çünkü farklı markaları internet sayesinde karşılaştıran, fiyat ve ürün oranından şaşmayan bilinçli tüketicileri elde tutmanın tek yolu, müşteriye fayda sağlamaktan geçmektedir. Bu nedenle müşteriye değer katmak adına her markanın işe alacağı kişileri satış eğitimi almış uzmanlar arasından seçtiği görülmektedir.

Yeni nesil satış tekniklerinin uzman kişiler tarafından uygulamalı olarak anlatıldığı satış eğitimleri, IBS Türkiye farkı ile kariyerinize ışık tutuyor. Kariyer hedefinin farkında olan kişilerin tercihi olan IBS Türkiye, satış sektörüne ışık tutan tüm yöntemleri mikro eğitimleri sırasında aktararak kursiyerlerine farklı bir eğitim modeli sunmaktadır.

Günümüz iş dünyasının rekabetçi koşullarında ayakta kalmak için üniversite mezunu olmanın yetersiz kaldığını söyleyebiliriz. Üniversite eğitiminizi destekleyen sertifikalar ile iş dünyasına daha kolay bir biçimde atılabilirsiniz. Çünkü neredeyse tüm iş verenler, firmalarına fayda sağlayacak kişileri sadece eğitimlerine bakarak seçmezler. Bu nedenle çoğu mülakatta çeşitli karakter analizleri yapılır. Bunlara ek olarak da mesleki yeterliliğinizi ispat edici sertifikalar dikkate alınır.

Eğer siz de kariyerinizde ilerlemek, satış alanında daha fazla gelişmek veya iyi bir satışçı olmak istiyorsanız, mutlaka IBS Türkiye'nin internet sitesine girerek mikro eğitimler hakkında bilgi almanız gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder