18 Aralık 2014 Perşembe

Micro MBA İle Sertifika Programları

Micro MBA eğitimleri ile iş hayatında daha sağlam adımlarla oluşturulan bir kariyere sahip olmanızı sağlayan IBS Türkiye, günümüzde birçok kişinin tercihi konumundadır. Sertifika programları ile kursiyerlerine en iyi öğrenme stilini sunan IBS, bilginin deneyimlenerek edinilen bir şey olduğunun bilinci ile çalışarak mesleki eğitim imkanı vermektedir.

Peki, nedir bu Micro MBA?

Bireylerin iş dünyasındaki potansiyellerine ulaşabilmeleri için, dünyaca kabul görmüş bir teknik olan Micro MBA eğitim modeli sayesinde tamamen tasarlanmış pratik eğitimler verilmektedir. Her biri alanında eğitimli ve tecrübeli hocalardan oluşan eğitmenler, IBS Türkiye'de iş hayatının gerçek problemlerine değinerek kursiyerlere fayda sağlamayı başarmaktadır. Sertifika programları ile gerek mesleki yeterliliğe ulaşmayı hedefleyenler açısından, gerekse mevcut işinden memnun olmayıp sektör değiştirmek isteyenler açısından son derece değerli bir eğitim modeli izlenmektedir. Çünkü yaşam kalitesini gerçek manada artıran en önemli şeyin doğru bilgi olduğunun farkındayız!

IBS Türkiye'de birçok farklı eğitim programları bulunmaktadır. Bunlar; Sosyal medya eğitimi, finans eğitimi, satış eğitimi, yöneticilik eğitimi, e-ticaret eğitimi, marka eğitimi, insan kaynakları eğitimi, pazarlama eğitimi, dijital pazarlama eğitimi ve marka iletişimi eğitimi olarak sayılabilir. Bu sertifika programları sayesinde iş hayatında planlanmış bir kariyerin vereceği güvenle yoluna devam eden kişiler, IBS Türkiye'nin farkını bugünlerinde ve geleceklerinde sonuna kadar hissedeceklerdir.

Eğer siz de mesleki açıdan gelişiminizi tamamlamak, ya da kendinize yeni bir kariyer yolu açmak istiyorsanız, daha fazla vakit kaybetmeden IBS Türkiye'nin sertifika programları ile tanışmalısınız.

Sertifika Programları: http://www.ibsturkiye.com/sertifika-programlari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder