18 Mart 2014 Salı

Tüm Markalara Marka Eğitimi


Eğitimler genel olarak insanların kendilerini geliştirmesi için, insanlığın gelişimi için, firmaların gelişmesi için ve hatta ülke ve dünyanın güzelleşmesi için gerçekten çok önemlidir. Ahlak kurallarından tutun, profesyonel iş dünyası eğitimlerine kadar kendimize kattığımız her şey aslında dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek adına olumlu olacaktır.

İş dünyası için verilen eğitimler sonrasında kişiler alanlarında uzmanlaşıyor, her alanda uzmanlıklar yaratılıyor. Bu sayede belli bir işi o işin uzmanı yapıyor ve sonuç olarak verimlilik daha üst seviyelere çıkıyor. Kişisel olarak bakarsak da artık iyi bir iş bulmak eskisi gibi kolay değil. İyi bir üniversiteden mezun olup yanında bir yabancı dilin bile yetersiz kaldığı günümüz dünyasında belli alanlarda uzmanlaşmak gerekiyor. Özel firmaların düzenlediği eğitimlerde kendilerini geliştirenler hem iş ararken öne geçiyor hem de çalıştıkları firmalarda yönetici adayları arasında kendisini belli ediyorlar. Hali hazırda yönetici olanlar ise daha iyi yönetici olmak adına bu eğitimleri alıyorlar.


Marka eğitimi sayesinde firmalar marka bilinirliliğini arttırıyor. Markalaşmak, marka olgusu gibi kavramların detaylı gösterildiği marka eğitiminde marka iletişimi ve workshoplar da yapılmakta. Vaka analizleri ile dolu marka eğitiminde teorik bilgilerden çok daha fazlasını sektörde uzmanlaşmış kişiler eşliğinde deneyimleme şansı ve olaylara farklı bakış açıları ile bakmayı öğretiyorlar.
Bir başka eğitim olan dijital pazarlama eğitiminde yine teknoloji eşliğinde sürekli değişen ve gelişen dünyada dijital pazarlama, sosyal medya gibi konularda uzmanlaşmış kişilerden alınan eğitimler sayesinde sektöre hakim olabilirsiniz. Bilgilerin beceriye ve yetkinliğe dönüştürüldüğü dijital pazarlama eğitimi sayesinde micro düzeyde bir MBA yapma fırsatı bulunabiliyor.


Dijital pazarlama eğitiminde dijital strateji ve taktikleri ayrıntıları ile öğrenip, markaların kullanması gereken dijital ortamlar ve onları nasıl kullanılacağını öğrenebilirsiniz. Dijital proje yönetimi , uygulaması, kalitesi ve standartlarının da öğretildiği kurslarda özellikle son 2 haftada atölye çalışmaları yapılıyor. Varsayımlar üzerinden belirlenen bütçeler ve zamanlar eşliğinde yapılan uygulamalar sayesinde gerçek iş hayatında denk gelinebilecek sorunlarda alanlarından uzman olmuş kişiler eşliğinde çözüm odaklı bir çalışma yöntemi sunabiliyor hale gelebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder