19 Haziran 2014 Perşembe

E-ticaret Dünyasında Fark Yaratan Eğitim

http://www.ibsturkiye.com/sertifika-programlari

İnternet kullanımının artması ile birlikte hayatımıza giren e-ticaret kavramı, şimdilerde birçok kişi için vazgeçilmez bir mecra halini alarak yeni iş kollarının açılmasına neden oldu. Sadece dünyada değil, ülkemizde de birçok farkı e-ticaret sitesi var. Ancak elbette bir online alışveriş sitesi açmak, ya da e-ticaret sektöründe kariyer yapabilmek sanıldığı kadar kolay değildir. Bunun için belirli bir eğitime ve bilgi birikimine ihtiyaç duyulmaktadır.

E-ticaret eğitimi almak için güvenilir bir sertifika programına ihtiyaç duyan kişileri IBS Türkiye dünyasına davet ediyoruz. Çünkü IBS Türkiye'nin her biri kendi alanında uzman eğitmen kadrosunun teorik ve pratik eğitiminden geçen kursiyerler, internet dünyasının satış ve pazarlama trendlerini öğrenerek kariyerlerine yön vermektedirler.
http://www.ibsturkiye.com/sertifika-programlari/e-commerce-micro-mba-e-ticaret-mikro-mba

Eğitim programları boyunca e-ticaret teknolojilerinden, online alışveriş sitesi yönetimine, pazarlama stratejilerinden kampanya yönetiminden ve lojistik operasyonların önemine varana kadar geniş bir yelpazede verilen eğitimler neticesinde sektörün ihtiyaç duyduğu eğitimli elemanlar yetiştirilmektedir.

Uzmanlaşmanın öneminin gün geçtikçe arttığı çağımızda, IBS Türkiye'nin fark yaratan kurslarından sizin de yararlanmanız gerekiyor. Eğer siz de kariyer basamaklarını sağlam adımlarla çıkmak istiyorsanız, mutlaka IBS Türkiye'nin internet sayfasını ziyaret etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder